gott&blandat

Lektion nummer två för dagen, webbdesign.Den sista också. Börjar tio i 12 på onsdagar, chill tid. Slutar dock 4, inte lika kul. Men vad ska man göra? Helena sov hos mig igår, det var mysigt. Vi kollade på film och hade det bara allmänt mysigt.

suttit och tittat lite på kläder online. Hittade lite jag tänkte klicka hem!


H&M - 129 kronor

H&M - 199 kronor


Bubbleroom - 399 kronor


första riktiga skoldagen

Halv 9 till 4, det är en ganska lång dag. Det var dock helt ok, vi hade massa nya lektioner. Två nya lärare, som sagt helt okej! Efter skolan åkte jag till Kista och mötte pappa, vi käkade sushi till middag och sen gick vi på bio. Pirates of the caribbean. Lika bra som vanligt! Blev dock lite besviken på att alla vanliga skådespelare inte var med. Orlando Bloom & Kiera Knightley! Men filmen var absolut sevärd. Kom hem för en liten stund sen, har tagit en cigg och packat upp lite ifrån mitt gamla rum. Jag kanske har glömt att nämna det men min pappa och hans flickvän har precis flyttat ihop. Vi flyttade in hos Ingela som bor i fresta i väsby. Mitt rum är superfint och jag tvris verkligen här! För några veckor sen så skildes min mamma och hennes (ex) pojkvän, så mamma köpte en lägenhet i Solna. Där är det också toppen att bo! Så det är mycket nytt i livet just nu, men det rullar på.

Nu blir det att packa upp det sista och sen slå på en rulle, see y'all.


the future

Klubbor blir ciggaretter. Kvarsittning blir avstängning. Läsk blir vodka. Cyklar blir moppar. Kyssar blir sex. Kommer du ihåg när "att vara hög" betydde att man hade mycket fart på gungan? Att "skydda sig" betydde att ha hjälm på sig? Pappas axlar var det bästa stället på jorden och mamma var ens hjälte. Krig var bara en lek. Den värsta känslan var när man skrapade knäna, och hejdå betydde bara "vi ses i morgon"

say what you need to say.


Nu ser det ut som ett hem här igen, diskat&städat. Det behövdes kan jag tala om. Det är tur att man inte flyttat hemifrån än, fyfan vad det hade sett ut. Nu är det bara packningen som ska fixas, ska åka till pappa ikväll. Tänkte träffa Fanny & Michelle ett tag och då är det skönt att sova i väsby så man slipper åka tillbaka till solna.

hörs då!


bound to you

Jag kände mig speciell, jag kände mig uppskattad. Du visade kärlek, du ville vara med mig. Du visade intresse för mig inför andra, du sa att jag var vacker. Jag kände mig trygg, jag fick starka känslor. Du tröttnade, du försvann. Det visade sig att jag inte var den ända som fått förhoppningar, jag var inte den ända som du fått känna sig säker,uppskattad&speciell. Jag var bara en i mängden. Jag föll för falskhet. Jag föll för dig.


When words fail,music speaks


Life's a climb, but the view is great.


baby u're a firework

Försov mig en och en halv timme igår, skulle ta 9 tåget men missade det så fick ta det dom gick 17 över. Åkte till Kallhäll där klassen skulle paddla kanot,vilket vi gjorde. Det var helt ok, jag paddlade med Julia. Vi grillade och sen slutade vi. Fick skjuts av Mirros mamma till Kungsängen där jag tog pendeln hem till Solna. Mötte Danne vid Konsum där han köpte cigg till mig, sen var det hemgång. Duschen väntade. Helena,Jennifer & Emelie kom hit. Vi tog oss till Solna C där vi åt sushi, suuupergott! Åkte hem till mig och började föra lite. Sedan åkte vi tunnelbana till Rissne där vi drog till en fest. Blev bjudna av Albin, gulligt! När vi kommer fram så står Julia och Mickan i hallen! Helt sjukt, vi har aldrig träffats på en fest innan det på ett helt år. [Dom går i min klass] Vi var där till 5 då vi tog tunnelbanan till sundbyberg och därifån buss hem till mig.

Idag har vi brudar inte gjort någonting förutom chillat, ätit pizza och kollat på The Bodyguard. mysigt! Ikväll blev det en hemma kväll för min del, har tittat på film och druckit Coca cola. Jag ska snart ladda ner en film och lägga mig i sängen och titta. Vill somna relativt tidigt ikväll så man orkar vara uppe imorgon på dagen.

And yes, I'm back on track!


the scar will remain


stuff


Lindex - 39 kronor
Gina tricot -
[vänster] 149 kronor, [höger] 129 kronor

Gina tricot - [Halsband] 149 kronor


fick internet nyss, känns helt underbart. Nu ska jag fan blogga i framtiden! hörs då!