bowling

idag blev det bowling med två sweethearts som ligger mig varmt om hjärtat, Emelie & Helena. Vi åkte till åkeshov och bowlade i en timme. Haha lite kul att göra något på vardagarna förrutom att titta på tv & plugga! Det var riktigt mysigt faktiskt.

Nu - Sova. Imorgon - Skolfoto. bläkk.

bjuder på denna bild när jag verkligen satsar för att vinna över skitungarna ;)

Dag 2 - En person du litar på.

En person jag litar på till 100% är Helena, till henne kan jag säga allt och vet att det stannar, en riktigt bra vän! kärlek till dig mitt hjärta!

Dag 1 - en bild på min bästavän.

Har såklart flera väldigt nära vänner men jag måste nog säga att min bästavän är min mamma ♥


tidsfördriv

Dag 1 – En bild på din bästavän
Dag 2 - En person du litar på
Dag 3 - Fem sanningar om mig
Dag 4 - I min handväska
Dag 5 - En bild som gör dig glad
Dag 6 - Mina rädslor
Dag 7 - En bild som du alltid skrattar åt
Dag 8 - En gammal bild på dig själv
Dag 9 - Om jag vann en miljon
Dag 10 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 11 – Pinsammaste minnet
Dag 12 - Min favoritplats i varagen
Dag 13 - Någon i din familj
Dag 14 – Senaste lyssnade låten
Dag 15- Saker jag stör mig på
Dag 16 - Detta skulle jag vilja göra innan jag dör
Dag 17 - Favoritårstid och varför
Dag 18 – Något jag är beroende på att använda varje dag
Dag 19- Vad jag vill bli när jag blir stor
Dag 20 – Bild på favoritplagget

Solna

centrum kom jag hem ifrån för en stund sen, köpte en svart poncho och ett par örhängen. Tittade på jofama jackan och är så galet förälskad i den. Jag Ska-Ska-Ska ha den! skiter i hur eller varför men den ska bli min. Sitter nu hemma med ett glas vin och lyssnar på musik, hade tänkt att ta en dusch snart, sen blir det kanske att brudarna kommer hem till mig och förar lite så kan vi åka tillsammans härifrån till rissne.

Ser fram emot kvällen, ska bli kul! pussar


Elise och min mamma, gulliga!

Fredag- i skolan.

Har slutat men sitter kvar i skolan för ska åka med mamma och handla lite kläder hoppas jag och hälsa på daniel. Skulle vara riktigt najs att komma hem med några påsar. Ikväll blir det fest i rissne tror jag. Har varit där väldigt många helger nu, men det är riktigt kul faktiskt.

Sitter som sagt i skolan med Elise och Sara i datasalen, haha kollar på gamla bloggar och bilder ifrån 2009 typ. Så söta! Ska fortsätta lyssna på näääk, skriver senare ikväll. see ya'll

big daddy

och det låter så fel. Tittar på en film som heter så, den är faktiskt väldigt bra så det är ett tips till er där ute.
Helena och jag var väldigt duktiga idag, vi gick en promenad på 2 timmar. Ifrån Backlura till Lövsta, tyvärr började det regna men vi var tappra och fortsatte promenaden. Det var skönt! Har faktiskt varit ute flera gånger senaste veckorna, Pappa och jag tog en igår kväll dessutom. Man får liksom en annan energi. I like! Idag var jag hos tandläkaren och hade inga hål, var lite nervös att ha hål. Däremot fick jag en tid för återbesök på måndag då jag ska göra typ en tandblekning. Cigaretterna har tyvärr missfärgat lite på tänderna. Chill ändå ju!
Nu - Cigg med helena.

en helt vanlig dag

Godkväll Bloggen! Idag har jag bara gjort två bra saker - jag gick upp imorse - tog en promenad med papi. Det är allt, mellan det här har jag bara tagit det lugnt, gått runt i Södervik och hälsat på gamla lärare. Åt en toast gjorde jag också! Jag hade tänkt att sova nu , och så får det bli. - Folktandvården kl.10:30 imorgon. Wish me luck! Sleep tight.

Utkast: Sept. 20, 2011


waiting on the rain - J boog


baby, we can't go nowhere but up.

tänk om musik inte fanns, tänk så grått och tråkigt livet hade varit. Musiken betyder otorligt mycket, älskar att sjunga(även om det låter förjävligt) & lyssnar på musik dagarna långa.Det gör mig lycklig. haha, poet.

Apropå ingenting så har jag bestämt mig för vilken tatuering jag vill ha, jag vet att det är fler som har detta citat men det är perfekt. Det blir "Life's a climb but the view is great". Love it. Måste såklart fundera mer, men det lutar åt det hållet!


Imorgon skulle jag egentligen på orientering med skolan men det blir nog inte så, det känns så otroligt onödigt att åka till kallhäll för 2 timmar i skogen. Nej, jag ska följa med Felicia till södervikskolan istället. Felicia är min lotsas lilla syster som bor hos pappa. Sen på kvällen vet jag inte vad som händer men antagligen ingenting. haha! kanske tar mig en promenad med baker eller fanny. Vore mysigt.

Nu-Dusch.


the fall

Jatack-Jatack-Jatack-Jatack


restaurang och bio.

Har ni tänkt på hur fort det har blivit höst här i vårat lilla land. Det är ångest men ändå så himla mysigt, med de stora halsdukarna och skinnjacka och snygga skor. Gud vad jag måste fixa mig ett jobb känner jag!

Mamma och jag kände för lite mys idag så det blev en impuls middag på Råsunda vägen mitt bland alla AIK'are som taggade inför derbyt. Haha lite roligt att se hur folk verkligen går in för fotbollen. När vi ätit klart så tog vi en promenad och fastnade inne i Filmstaden då vi köpte två biljetter till - Midnatt i Paris. Tyvärr var det en ganska dålig film, inte alls som vi tänkt oss. Men mysigt var det, köpte lite godis och en festis. Mamma tyckte att filmen var väldigt tråkig så tio minuter efter att filmen börjat så somnade hon. Sötnos!

Inne på Filmstaden hittade vi en rolig spegel, så det blev en bild! Haha. ♥

Natti

Då var denna helg över, det går så himla fort. Måndag imorgon, upp tidigt,mycket att göra i skolan,tråkiga eftermiddagar/kvällar. Japp, det är som vanligt. Men man överlever. Nu är det sovdags för mig och Felicia så man orkar med morgondagen. Hoppas ni haft en bra helg, det har jag! ♥


Öregrund / sommaren 2011

namnet var Näääkish

Ätit pizza idag i Solna, såg Sebbe Stakset - Kartellen.Tufft. Hanna och Felicia sov hos mig, Petra kom till mig på förmiddagen. Felicia stannar kvar övernatten, vilket är väldigt trevligt man vill ju ha sovsällskap. Ikväll har det bara varit chill framför datorn och tittat på Burlesque. Älska.

Har precis varit ute på en 10 minuters promenad med felicia, haha otroligt ansträngande var det. Köpte nyss cigg och ska snart ta en dusch. Kollat lite på youtube på Näääk, och damn vad han är fin alltså! Hans ögon dödar ju, blir knäsvag. haha älskling. Eftersom jag har bildbrist just nu så får ni nöja er med ett klipp! Puss Kram Tja.

Maskrosbarn - Näääk.

Someone like you.

Yes, I've got the Bieberfever.


weekend

det blev en myshelg igen. Det är ju så himla skönt att gå och lägga sig i rimlig tid, sova ut och bara koppla av. Man känner att kroppen är helt slut, det är bara så underbart. Dock är jag otroligt jävla bajs taggad på att gå på fest, men tyvärr har alla fester man senast varit på, varit så otrolgit sega. Folk sitter i soffan och dricker, musik på ofc men ingen som dansar och det är allmänt lame.

Igår var jag och Helena hemma hos mig i solna. Vi åt tacos till middag, det var gott! Sen satt vi som två 45+'are och drack vin, åt ost och kex och pratade. haha! Men mysigt var det, vi träffade även Daniel en liten stund och köpte cigaretter. toppen!

Ikväll blir det hemma kväll igen, dock ensam. Det är lite små läskigt att vara ensam i en mörk lägenhet men jag klarar mig! Runt klockan 7 kommer Daniel (bror) och äter middag med mig, det lär ju bli Mcdonalds eller något för laga mat orkar man ju inte om man inte måste! Sen börjar en film på 4'an tror jag det var- What a girl wants. Har sett den förrut men den är ju söt, så det blir min kväll. Antagligen popcorn eller så till filmen också. mysmys! Ska fortsätta digga Justin Biebers musik nu så uppdaterar senare. Runaway love - lalalala. Kyssar

RECKLESS

U smile, I smile.


nu kör vi!

Nu är jag astaggad att börja göra designer igen, Olle hjälpte mig att ladda ner Photoshop så det blir mycket fix&trix nu, bäst att ni vänjer er! Juste sova var det..


Måndag

Hej mina få men kära bloggläsare!

Idag har jag ägnat mig åt roliga saker och mindre roliga saker. Tillexempel har jag varit i skolan, haft samhällskunskap vilket är asroligt med tanke på vår underbara lärare. Hade en 1&½ timmes håltimme idag. Så jävla segt, så mamma räddade mig genom att ta med mig och handla mat vilket är betydligt roligare än att sitta i skolan ensam. bläkk.

När webbdesignen väl var slut som var den sista lektionen så åkte jag hem så fort jag kunde. Käkade hemlagade hamburgare och sen tog jag och mamma en promenad genom halva solna och sumpan. Det tog ungefär 2 timmar, det var super skönt. Vi gick inte i powerwalk tempo utan lite segare men det är väl bra iallafall antar jag. Mysigt var det iallafall. Nu när jag är hemma så tittar jag på Medium och ska alldeles strax gå och lägga mig.

Imorgon blir det lite plugg att göra, var ju sjuk förra veckan i två dagar så måste jobba igen det. Inte så mycket men det måste göras! Godnatt & Sovgott - kramar.



Helena i Öregrunds glassbar / 2011

sunday bloody sunday

Ikväll har jag städat mitt rum, duschat,tittat på en kriminalserie,borstat tänderna och precis kommit in efter en cigg. Jag är helt redo att sova, ska.upp 7 imorgon så nu är det dags att låta denna söndag vara över och låta den efterlängtade måndagen komma.. Idag gick jag upp 9, för jag skulle åka till norrviken på arbetsintervju! Jag tror att det gick bra, det kändes så. Hoppas verkligen att dom ringer! Vore super kul! Efter intervjun åkte jag hem till fresta och tittade lite på tv,chillade och bara tog det lugnt. Sen kom pappa hem med thaimat vilket var väldigt gött. Tack papi! Godnatt mina små grisar :) love

U smile


Jag kan faktiskt inte komma på senaste lördagen/helgen jag var hemma. Det är rätt skönt att faktiskt bara ta det lugnt. Världens snällaste pappa har dessutom köpt Salt&vinäger chips till mig vilket uppskattas till hundra! Som ni ser i inlägget nedanför har jag suttit och pillat runt lite i photoscape, det var lite kul för det var så himla längesen jag höll på med det. FYI. Hade tänkt att hoppa in i duschen nu så kanske inte skriver mer ikväll, antagligen inte. love.


Life's what you make it

Öregrund / 2011.

Rosersberg / 2011

mina bästa