weekend

igår vid halv 10 tiden fick jag ryck och ville åka till hässelby, vilket jag gjorde.. nästan! Mötte upp Helena,Jennifer,Sara&Carro i spånga, vi drog hem till Joel som vi varit hos förrut. Det var helt okej, inte så kul. Efter någon timme gick vi hem till Blomman som bodde precis i närheten. Där var vi till typ 5. då tog vi bussen hem till Helena. Drog hem runt halv 5 idag, pappa hämtade mig i kista. När jag kom hem badade jag en stund och sen åt vi middag. Gick sen och mötte Fanny,Michelle,Sara,Isabell,Pontus,Filip,Oscar,Robin,Elias,Saku&Johanna vi chillade vid vikskolan ett tag en bar det åt till norrviken. Det tog ett jävla tag att komma fram! HAhaha..

Tog bussen ifrån grimsta 10 över 1 och nu ligger jag i min säng. supermysigt. Ska titta på en film och sen sova! Puss på er

17 - 06 - 2011

"For your information"

  • Jag har fått sommarlov
  • Vårat hus har blivit sålt

Senaste dagarna har det varit rätt dåligt väder, det har varit små regnigt och mulet. Så i hässelby har det varit mest jordgubbar och mys hemms hos lite olika folk. Nu har jag varit i upplands väsby i 3 dagar vilket är det längsta på flera veckor. Men har varit med Helena här och sen igår var vi hemma hos Ingela med lite folk och idag vet jag inte alls vad som händer. Men ska kolla med Felicia vad som händer och om det är fest kanske man drar dit ett tag. who knows! btw, idag åkte jag och pappa och köpte laddare till min dator så nu har jag min laptop igen vilken känns lovely! Ska laga tacos med ingela nu, och sen ska jag på ciggjakt!

Ha en trevlig kväll även om solen svikit oss idag igen!