söndagsmorgon

Eller eftermiddag kallas det kanske när klockan är efter typ 12, men för mig är det morgon! Solen skiner faktiskt idag, det känns lite wierdo eftersom det skulle regna idag. Men tänk sån tur man har ibland. Jag ska bara sitta här framför datorn och göra några uppgifter som jag fortfarande inte har hunnit/velat göra. Men nu ska jag bli klar med all skit så man får sommarlov på riktigt sen utan ångest osv.

Somnade väldigt fort igår, skulle titta på en film tänkte jag men nej jag orkade inte ens vänta tills menyn kom upp. Då är man schliten! Nu måste jag börja med evighetsuppgifterna, annars blir jag aldrig klar! Ha en mysig dag, puss på er!

New design

lite uppfräshing här på sufiaplace, dock har jag inte varit så kreativ eftersom jag tog den ifrån en hemsida. Men det är tanken som räknas.. (?) Hoppas ni gillar det, för det gör jag! Nu blir det godnatt för mig och antagligen för vissa andra ute i världen.

Juste!! jag glömde berätta vad jag gjort idag, haha det är inte speciellt intressant men ni lär ju vara här av en anledning - mig :) btw, jag tog en taxi till Gabriella där det var massa folk som firade henne och Elin som båda fyllt år. Eller Gabbi fyller år idag! Grattis älskling. Där var vi tjejer i någon timme, sen blev det som vanligt i upplands väsby massa missförstånd så alla blev utskickade och drog hem. Tyvärr misslyckat. Fick sen skjuts hem av Denises storebror så det var perfekt så jag slapp åka buss ensam. Lyx kallas det! I like.

-


jordens snyggaste jeansshorts! give me give me. I sommar ska dom här finnas i min garderob. spik!


Life's a climb but the view great


Tumblr_llwygcgny11qe58ojo1_500_large
Tumblr_llx205tstt1qe58ojo1_500_large
Tumblr_llx4mgweb71qkdqxwo1_500_large
Tumblr_llwqnvvogo1qjrny4o1_500_large
Tumblr_lls4jxrxmo1qa3aiko1_500_large
Tumblr_llvezqanp11qixuzao1_500_large


Fredag&Lördag

Hej!
Kom hem till mig för någon timme sen, har ätit cesarsallad till middag och ska snart hitta på något får se om det blir fest eller chill! Igår var det iallafall fest som gällde. Jag,Helena,Emelie,Jennifer,Sara&Carro drog till spånga runt 10 tiden där vi hängde hela kvällen. Det var riktigt härliga människor mest grabbar och det är ju aldrig fel ;) Men det kom några budar också som var sköna! Jag och Helena drog därifrån runt 3 för då började det bli lame och vi var rätt fulla vi det laget! Men så blir det efter ride the bus.. haha! Vi tog en taxi till Johan där han och Rasmus var, vi chillade ett tag sen var det sovdags. Jag var otroligt trött så det passade mig bra! Vaknade runt 12 imorse då vi käkade och mös lite, sen blev jag och Helena hämtade av hennes mamma och åkte hem till Helena. Käkade lite lunch och sen skulle Helena & Rasmus till Ekerö så jag fick skjuts till Vällingby där jag köpte present till mamma som fyller 45 år idag! Grattis på födelsedagen världens bästa mamma! älskar dig av hela mitt hjärta!

Nu börjar klockan ticka på så drar nog till Kristoffer Brun där det är massa andra sköna kisar! Pussssar ♥

fredag

Vilken härlig dag i skolan måste jag bara tala om. Vi har inte haft någon riktig lektion idag bara fått plugga på rester och gjort redovisningar. Vi är ca. 10 personer här idag vilket gör det ännu mer chill. Jag har gjort 2 uppgifter och en redovisning - underbart!

Ikväll blir det fest förhoppningsvis, men innan ska jag till Jakobsberg centrum och köpa present till min mami som fyller 45! Efter det blir det som vanligt hässelby med mina bästa! Tror att det blir bärs vi kör på ikväll också, mer najs kan det ju inte bli. Näe nu blir det tillbaka till skolarbetet, massa kvar att göra! kyssaaar ♥

scrubs&städning på g

Scrubs är på tv som alla andra kvällar och jag tittar såklart! Ska börja städa mitt rum snart för imorgon kommer det en snubbe som ska värdera våran lägenhet för att sänka räntorna(?) fattar nada men det blir säkert skit bra! Imorgon efter skolan ska två små sötnosar följa med mig hem. Jennifer & Helena, det kommer bli super mysigt. Helena som är helt galen får mig och Jennifer att skratta oavbrutet vilket jag älskar. Haha som sagt det kommer bli super kul!

i'm a no lifer..


Love is always a risk


Satan i gatan


Måste bara säga att jag aldrig har gillat Veronica Maggio men efter att hennes senaste album kom tycker jag hon är helt galet bra! Så ett tips till er därute som inte har hört henne än, (vilket jag tror att alla har) - LYSSNA! Det är ett så härligt sound, lungt men ändå lite fest känsla, ja helt underbart!

Veronica Maggio - Stopp
Veronica Maggio - Jag kommer
Veronica Maggio - Välkommen in
Veronica Maggio - Hannava Mamma
 
Veronica Maggio - Nöjd?
Veronica Maggio - Dumpa mig

Converse all star


Bild ifrån google.

Nyinköpta skor, lovely! Lätt snyggaste skorna man kan ha. Proud. haha!


feeeel good!


no reason

Tumblr_llprtgrfe51qdqgr4o1_500_large
Tumblr_llpvsrmtmy1qdqgr4o1_500_large


What the hell

weeeei, Jag har fixat grooveshark igen. Nu när spotify är så drygt att man bara kan lyssna i 10 timmar då är detta perfekt. Ikväll hade jag bara tänkt att sitta hemma och chilla men vi får se om jag drar ut på en promenad med musik i öronen, det känns lockande faktiskt! Jag har iallafall inga tider eller något att passa för imorgon är jag ledig. Eller inte riktigt jag måste plugga och göra klart sista restuppgifterna jag har innan den 27'e. Ikväll ska jag göra en och imorgon blir det några mer. kul! Jag har faktiskt ett mål i 2'an - Jag ska göra alla uppgifter på engång så man slipper massa i slutet av terminerna för det är otroligt jobbigt att ha typ 7 uppgifter som ska in på samma dag. bläkk! Men nu får jag skylla mig själv!

Igår valde vi IV-kurser. Individuella val alltså, det fanns typ ingenting att välja på i min skola, men det som jag ville ha fanns och det var ju super! Jag tog iallafall Fordon&Samhälle vilket är att man får hela körkortsteorin i skolan på lektioner! Det är ju helt underbart, så är det bara att gå till en trafikskola och skriva provet och köra upp. Sedan valde jag Webbdesign, vilket jag nog kommer tycka är skit roligt, jag som älskar att hålla på med photoshop och hemsidor/bloggar osv. Det ser jag framemot, sen är det en annan sak som kommer göra andra året i gymnasiet otroligt mycket roligare! Jag kommer slippa ha matte i ett helt år! För nu är jag klar med matte A och i min skola/mitt program är det inte obligatoriskt att läsa matte B. Men det ska jag såklart göra fast det kommer bli i 3'an. Jag kommer göra andra året så roligt det bara går, för det sägs vara det jobbigaste året att man bara vill skita i att gå dit osvosv. Så då tyckte jag att det var smart att göra det så! 3'an däremot blir inte så jävla rolig, men det tar vi då! ;)


One month left

jajamännsan, om en månad och 4 dagar fyller jag faktiskt 17år! Det börjar lixom närma sig, känns inte så men det är väl dags att skriva en önskelista snart ;) haha. Jag har inte så mycket att önska mig, har ju ändå varit i Thailand för ett tag sen och sen har jag nästan allt jag behöver! Förrutom kläder och sånt som man inte kan få för mycket av. Men hittills har jag bara några saker jag önskar mig - 

* Iphone 4 - Vit
* Kläder / Presentkort - Bikbok,Veromoda,H&M
* Laddare till Laptop

woopwoop, yeah det är dom sakerna! alltid något :)


Veronica Maggio


Välkommen in - Veronica Maggio


Saturday morning

godmorgon. Jag vaknade upp brevid min finaste Felicia hemma hos älsklings Mandu. Igår var det folk här, det var jätte mysigt. Vi drack och körde kortspel för att komma igång lite. Vi beställde hem hämtpizza - familjepizza blev det. Supergott! Det vart rätt mycket uppdelat mellan folket så det slutade med att jag satt och snackade med Emil medans Felicia och Fredde mös i Mandus rum. haha! Somnade runt halv 4 brevid felicia,trevligt värre.

Just nu sitter jag,Felicia och Amanda och snackar om allt och inget. Nu ska vi nog väcka Sandra som sover! Ikväll blir det Hässelby förfan- lovely♥

Everyday im shufflin'



20 Maj

Cha cha bloggen!

sitter här i skolan och har kommunikationslektion, Skriver en rapport. dödande tråkigt faktiskt! SItter brevid världens bästa Mirovic och lilla Aggie! Slutar klockan 10 idag så det är najs, Då drar jag hem till Helena ett tag och sen hämtar mamma mig i barkarby när hon slutar så drar vi till väsby för ikväll är det Upplands väsby som gäller.

Ha en underbar dag i solen, jag uppdaterar senare idag! pusssss♥


I miss your smile, but i miss my own more.




just like a tattoo'

 


the sun is shining, the weather is sweet here.

Är med sötaste emelie, vi tittar på Vänner. Jag har märkt att jag verkligen tittar på tv så fort jag kommer hem ifrån skolan, mysigt ju! Skolan idag var chill hade bara 2 lektioner. slutade klockan tolv, sen gick jag och Emelie och jennifer och alla deras polers och åt. Sen tog vi bussen hem till mig. Vi ska sova här inatt ska bli jätte mysigt!
Vi ska hitta på något roligt nu, så jag uppdaterar senare! pusssss ♥

the truth


spanien 2010

Vill åka utomlands igen, det är verkligen det bästa som finns. Svensk sommar får duga - lovely!


22:33

Och bloggen fick lite liv i sig för en gångskull. Dock har inte jag gjort designen som ni ser men det är skit samma. Nu blir det att sova för min del, missade början av BB så skiter i det idag. pusssssss ♥


Var ute ett tag med denna babe och lilla Denise. myyyysss

Onsdag


Woooh nationella provet gick otroligt bra för att vara jag! jag kunde fan det mesta och så himla svårt var det inte! Perfekt för min och antagligen alla andras del. Vi hade bara en lektion efter provet - engelska. vi gjorde någon tävling och sen fick vi sluta. skönt! Jag åkte hem nästan på en gång och resan hem gick väldigt fort, allting timade tillochmed 531 vid uppl. väsby station. amazing! Träffade Fanny efter någon timme, vi tittade på Lotta på Bråkmakargatan och sen åkte vi hem till henne och gick ut med elvis.

Nu har jag precis duschat och ska snart lägga mig och titta på en film. btw imorgon ska Emelie och Helena åka med mig hem till väsby och bara chilla galet! Det ska bli skit fint väder så något kul kan man ju alltid hitta på. see y'all

17 Maj

Kom hem ifrån finaste Mandu nyss, vi har haft det jättemysigt! vi har pluggat ytterst lite och tittat på film, ätit middag och lyssnat på musik. Varit otroligt omogna och lekt med en kondom på händerna vilket var väldigt roligt, haha! Vi tittade på Burlesque och åt godis sen gick vi på en pytte promenad runt hörnet på hennes hus och tog en cigg. Vid 9 tiden hämtade pappa mig och nu sitter jag i soffan med laptopen i knäet och tittar på Desperate housewifes.
Imorgon har jag Nationella prov i matte A, har riktig ångest faktiskt för vet verkligen inte hur det kommer gå.. men jag får verkligen hoppas att det går bra. kramar ♥

http://sufiaplace.blogg.se

Kände för någon dag sedan att jag saknar att blogga. Så tog bort allting igen ifrån sufiaplace och börjar nu om. Kommer inte bli någon super uppdatering tror jag, inte innan jag har fått tillbaka min dator iallafall. Men iallafall lite då och då så ni känner att ni keeping up with me lixom. Händer ju så otroligt mycket skoj i mitt liv. Men för er som inte har hängt med mig ifrån början hade jag tänkt att beskriva mig själv lite -

Sofia Elisabeth Angnér Lövenberg, Jag är 16 år och fyller 17 den 28 juni i år. Jag går i skolan i Hts gymasiet i Jakobsberg, Pedagogik inriktning. Jag trivs super bra i min klass & skola. På fritiden är jag i Upplands väsby där jag är uppväxt eller i Hässelby där jag har massa vänner och älskar att vara! Jag är tyvärr en av töntarna som röker och den som festar på helgerna. Men jag har otroligt jävla kul undertiden, så ni får tycka vad ni vill ;)
I framtiden ska jag bli polis hade jag tänk, det är mitt mål just nu. Men man vet inte hur det ser ut om 5 år.
Har ni några frågor eller så är det bara att höra av er till mig på - [email protected]  Puss ♥